Личківська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів

  





Новости

Новости: 125
23.08.2023

День Державного Прапора

Український прапор - наша гордість і найвідоміший символ України.
04.06.2023

День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Вбивства та скалічення дітей — це один із найжахливіших злочинів, які росія вчиняє проти України
31.05.2023

Зі святом останнього дзвоника!

Дорога шкільна родино! Щиро вітаємо із закінченням навчального року! Для усіх нас цей рік був дуже непростим, але пам'ятаймо мудрі слова: "Навіть після сильного дощу
27.04.2023

Обласний інтелектуальний марафон "Обираємо майбутнє разом"

У період з 08 березня по 31 березня проходив обласний інтелектуальний марафон "Обираємо майбутнє разом". Серед переможців є і наші учні. Від щирого серця вітаємо наших переможців!
05.04.2023

Онлайн конкурс " Весняний STEM- букет"

Організатори конкурсу КЗВО " Дніпровська академія неперервної освіти" та освітній проєкт "STEM на Дніпрі"
31.03.2023

"Весняний кубок Приорілля - 2023"

29.03.2023 року на базі КЗ "Фізкультурно - спортивного центру фізичного здоров`я населення" "Спорт для всіх" та спортивної зони Магдалинівського ліцею Магдалинівської селищної ради, було проведено відкритий турнір з волейболу "Весняний кубок Приорілля - 2023". Участь взяли збірні команди юнаків та дівчат чотирьох територіальних громад Новомосковського району. Свої команди делегували збірні Магдалинівського, Перещепинського, Заплавського та Личківського ліцеїв. Змагання пройшли в дружній, товариській атмосфері та в запеклій спортивній боротьбі. Серед юнаків найсильнішими визнали ліцеїстів Магдалинівського і Личківського навчальних закладів. За результатами змагань перемогу здобули юнаки Магдалинівського ліцею, другими фінішували учні Личківського ліцею, третіми фінішу дістались представники Перещепинського ліцею, четвертими фінішували спортсмени Заплавського ліцею. Напруженою виявилась боротьба у дівчат, де представниці Магдалинівського, Личківського та Заплавського ліцеїв закінчили змагання з двома перемогами та однією поразкою. Тільки за результатами додаткових показників, перемогу здобули дівчата Заплавського ліцею, другими фінішували спортсменки Магдалинівського ліцею, третіми - дівчата Личківського ліцею. Після закінчення змагань всі учасники були нагороджені грамотами, кубками, медалями та пам`ятними знаками.
14.03.2023

День українського добровольця

І 2014-й, і 2022-й рік показали, що воїни доброї волі в Україні – непоодинокі. Добровольчий рух – один з феноменів українського суспільства. Одна з наших суперсил.
10.03.2023

День Державного гімну України

Державний Гімн України – один з головних державних символів України поряд із прапором і гербом.
09.03.2023

День народження Тараса Шевченка

Щорічно 9 березня Україна святкує день народження найбільш знакового поета – Тараса Шевченка. Його вважають одним з найпотужніших голосів України у світовій літературі і справжнім пророком.
01.03.2023

Всесвітній день цивільної оборони

Всесвітній день цивільної оборони - це свято 1 березня, присвячене підготовці цивільного населення до надзвичайних ситуацій і різних подій. У цей день проходять різні семінари і навчання з порятунку себе в разі НС. Також в цей день перевіряють технічне обладнання для захисту населення.